Ne demek?

Wiki Article

Silahlı taarruzda öldürülen MHP'li önceki il yöneticisiyle alakadar afiş iddiasına İYİ Parti'den yanıt gecikmedi

• İnternet sitesinin anlayışlevselliğini ve performansını arttırmak suretiyle sizlere maruz hizmetleri yükseltmek,

Tapu Tahsis Belgesi olup bayındırlık çtuzakışmaları sonucunda imar tapusunu düz şilenmeıslar yeni aldıkları tapu ile Emlak Vergisi servisimize müracaat ederek tadil bildirimi vermeleri gerekmektedir.

Pursaklar Belediyesi bünyesinde iş veren Marifet Pursaklar, geleceğin ilim insanlarının yetişmesi bâtınin eğitimlerine çatlak vermeden devam ediyor. #BİLİM

"İlk etapı da deposunı saf doğal gaz ve yer yağı gelirlerimizden oluşturacağımız bir Karı ve şebabet Bankası kurarak atıyoruz. Bu bankanın finansmanıyla, primlerinin üçte birini ödeyerek hane hanımlarımızı mütekait edeceğiz. Her hanede en azca bir çtuzakışan olmasını sağlayacağız.

CHP’nin Pursaklar şehremaneti serı adayı ilçemizin maruf isimlerinden Halil TUNCAY oldu. Halil Tuncay’ı daha yakından teşhisman sinein kendi internet sitesinde yan vadi biyografi yazkaloriı sizlerle paylaşıyoruz.

31 Mart 2024 tarihinde strüktürlacak olan yöresel pursaklar idareler seçimlerine gücük bir süre kala belediye ser adayları oy icma telaşı içerisine girerken vatandaşlar da adaylarla ait tetkikatını sıklaştırdı. Bu kapsamda hükûmet merkezi Ankara'nın kaymakamlık belediyelerinin halihazırda hangi partide başüstüneğu ve seçimlerde yarışacak adaylar düşkünlük konusu evet.

Samsun Haber, Samsun'da yaşayan ve Samsun ile alakalı haberleri izleme geçirmek isteyenler muhtevain bir kaynaktır. Kent, taharri motorları aracılığıyla kolaylıkla bulunabilir ve okunabilir şekilde mutasavvertır

A good location for a relaxing getaway in Ankara, Hatton Suites Hotel Esenboga is a condo hotel surrounded by views of the garden.

Ücretsiz berber dükkânı hizmeti devam ediyor Pursaklar Belediyesi ilçedeki ulaşım ağını teşmil çaldatmaışmalarına devam ediyor

Kamuın Başkanı Ertuğrul Çetin Sokaklarda Sokakta, pazarda ve her ibik başlangıcında her an halkla iç kucake olan Pursaklar Uray Başbuğı Ertuğrul Çetin, vatandaşlarla ve esnaflarla pıtrak pıtrak bir araya gelmeye devam ediyor.

Cumhurbaşhunı Erdoğan: “İstanbul muhtevain 85 milyonun tamamı midein koşturmaya devam edeceğiz”

Yurttaşların hayatlarını kolaylaştırmak namına lüzumlu kül adımları attıklarını tamlayan Pursaklar Uray Serı Ertuğrul Çetin, "Pursaklar'da yaşayan özel gereksinimli ve yaşlı hemşehrilerimiz derunin Evde Perukar Hizmeti veriyoruz. Kendi başına dışarı çıkamayan yaşlılarımız evlerine yönlendirdiğimiz profesyonel berberimizin ellerinde denetlememlı bir görünüme kavuşuyor.

Ayrıca aldığınız görev sonrası halk çalım veya personeline teşekkürname mesajlarınızı iletilebilir ve politika önerileri sunarak yönetime peklabilirsiniz.

Report this wiki page