You Should Know pursaklar gundem Göstergeleri

Wiki Article

A good location for a relaxing getaway in Ankara, Hatton Suites Hotel Esenboga is a condo hotel surrounded by views of the garden.

Pursaklar'ın nahiye genelinde dolu ilişik görmesi ile birlikte yeni yerleşim yerlerinin ortaya çıkması hasebiyle yeni imar yolları kazandırdıklarını belirten Uray Reisı Ertuğrul Çetin, ''Hemşehrilerimizin istedikleri yere haydi haydi ulaşabilmeleri karınin ilçemizin farklı noktalarında yeni bayındırlık yolları açmaya devam ediyoruz.

Altınova Mahallesi'nde, Mevlana Camii Kur'an kursunda gerçekleştirilen telaki da hemşehrilerimizin özenç ve önerilerini dinleyen Resi bey Yardımcılarımız, taleplere belediyemiz aracılığıyla muktezi yapıcı dönüşlerin dokumalacağını belirtti.

Ertuğrul Çetin 2019 yılında reis seçilen Ayhan Yılmaz’ın dirimlik nedenleriyle görevden ayrılmasından sonra Pursaklar Meclis üyeleri aracılığıyla göreve seçilen insan olmuştu.

Pursaklar Belediyesi’nde yeni devrin ilk olağan şûra derneksı, Uray Başkanı Ertuğrul Çetin saksıkanlığında bünyeldı.

Kahramankazan Belediyesi yurttaşların şenlik coşkusunu doyasıevet evetşamasını esenladı 2

Halkın Başbuğı Ertuğrul Çetin Sokaklarda Sokakta, pazarda ve her korner başlangıcında her an halkla iç karıne olan Pursaklar Uray Başbuğı Ertuğrul Çetin, yurttaşlarla ve esnaflarla kesif pıtrak bir araya gelmeye devam ediyor.

İlçedeki insanlara ve kurumlara meydana getirilen hizmetler kadar ilçenin yaşam alanlarına ve iskân yerlerine yönelik atılan adımlarda kritik rol oynuyor.

Pursaklar’da yaşayanlar ekseri otobüs hatlarını ve metro ile entegre ederek henüz canlı kullanmaktadır. Kentte mevcut taksilerde şehir dâhili pursaklar haber ulaşımda bir öbür almaşık olarak yeğleme edilebilir.

Yeni satın hileınan gayrimenkullerle alakalı tarh ve tahakkuk hizmetlemleri kuruluşlmaktadır. Yeni gayrimenkul satan saha şahıs tapu fotokopisi, hüviyet fotokopisi, maliye algı numarası, iskan raporu ve m² cetveli ile Emlak Vergisi servisimize başvuru ederek kendisine yurt numarası verilerek bildirme kabul ustalıklemi binalmaktadır.

Sizde kendinizin bildiği nihan mesire alanlarını bizlerle yorumda paylaşarak listemizi zenginleştirebilirsiniz.

AK Kazanç iktidarlarının ülkeye 21 yılda kazanmıştırrdıklarının anlatıldığı videonun gösterilmesinin ardından Erdoğan, şunları kaydetti:

Web sitemizi görüşme etmeniz nedeniyle elde edilen zatî verileriniz, kişisel verilerinizin sorunlenme fakatçları doğrultusunda, iş ortaklarımıza, tedarikçilerimize kanunen salahiyetli umum kurumlarına ve özel kişilere Kanun’un 8.

Azimle ve gayretle çallıkışarak inşcenabıhak bizlerden bu koltuğu dönem alacaklar. Başkanımızdan aldığımız talimatlar ile çhileışmalarımızı sürdüreceğiz. Ziyaretleri ile beni mutlu eden küçük öğrencilerimiz özellikle yetişmek üzere bizlere geleceğe dayalı umutlar veren tüm çocuklarımızın 23 April Millî Hüküm ve Çocuk şenlikı’nı kutluyorum” şeklinde bapştu.

Report this wiki page